2011. július 24., vasárnap

Kovács Mihály: A becsület és barbárság harca - Jelenlegi ára: 985 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A becsület és barbárság harcaA könyv listaára: 1200 Ft. Leírás:
A szerző már több művében is foglalkozott azzal a kérdéssel, hogy milyen következményei voltak az első világháborúnak a jelenlegi közép-európai viszonyokra: kik és hol rontották el a dolgokat, miképpen lehetne orvosolni a nemzetiségi, társadalmi, gazdasági problémákat. Újabb könyve két színművet tartalmaz. A kultúra és a barbárság harca három felvonásban követi nyomon az első világháborúhoz vezető diplomáciai eseményeket. Az első még 1897-ben játszódik, II. Vilmos oroszországi látogatása során, amikor is a német császár találkozik Szergej Vitte orosz pénzügyminiszterrel. Itt és az újabb találkozón, amelyen Miklós cár és környezete is jelen van az 1905-ös orosz-japán békét követően (második felvonás), akárcsak kilenc évvel később a szarajevói merénylet után (harmadik felvonás) az európai szövetségi rendszer átalakításának, a gazdasági érdekek összehangolásának lehetősége (azaz az Európai Unió utópiája) körvonalazódik. A Rendszerváltás című második színmű egy országos nagygyűlés idején zajlik. Két, a szocializmust jó irányba átalakítani akaró, az új rendszerben is hivatalban maradó funkcionárius (TSZ-elnök? ) beszélgetéséből bontakoznak ki a korszak dilemmái. A TSZ-ek átalakítása, elherdálása, a sikeres üzemek kétes privatizációja, az új karrieristák, menedzserek befolyása előre jelzi a rendszerváltás máig ható neuralgikus pontjait. A térségünk társadalmi-politikai kérdései iránt komolyabban érdeklődők olvasmánya a tipográfiailag nem túl igényes, de tartalmilag elgondolkodtató kötet. ISBN: 978-963-06-9681-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 985 Ft

Az aukció vége: 2011-07-26 14:04
. Kovács Mihály: A becsület és barbárság harca - Jelenlegi ára: 985 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése